nl-NL en-US
Prinsheerlijk zitten en liggen op de Triango
Vanaf € 2.999,- excl. btw.


Architectonisch zitelement voor elke buitenruimte

Ontwerper Joris van den Hoogen van Wiel Arets Architects heeft een bijzonder zitelement ontworpen dat zeer geschikt is voor grotere ontmoetingsplekken in de (semi-) openbare ruimte. Er kan volop op worden gezeten of desgewenst zelfs comfortabel op worden gelegen. Door zijn vriendelijke uitstraling is het een object dat breed inpasbaar is. 

Betonuitvoering
Deze bank met zijn fraaie rondingen, heeft de vorm van een prachtige driehoek en is gemaakt van duurzame natuurlijke materialen (HPC beton). De vormgeving en de subtiele afwerking zijn van hoog niveau. Zowel in een gepolijste architectonische betonuitvoering als in een gekleurde betonuitvoering. Standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart en antraciet. Andere kleuren op verzoek. Desgewenst kunnen de banken ook van uw logo worden voorzien. 

Beste keuze
Tomaello staat al meer dan 90 jaar garant voor de beste kwaliteit op het gebied van producten voor de openbare ruimte. Op vele plaatsen in Nederland en in de ons omringende landen treft u meubilair aan dat reeds vele decennia oud is en nog steeds functioneel is.

Dat komt omdat wij van oudsher geen compromissen sluiten als het om kwaliteit en duurzaamheid gaat. Wij zijn wellicht niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste keuze op de langere termijn. Daarom is er voor projecten als de Holland Boulevard Schiphol, het Erasmus MC, het Bestuurscentrum van de Rabobank, het Ministerie van Defensie of het Mas Museum Antwerpen doelbewust gekozen voor meubilair van Tomaello.

Kenmerken Triango
  • zithoogte 36 cm;
  • gewicht: 3450 kg;
  • afmetingen: 3005 × 3005 × 360 mm.

Vraag hier uw offerte aan

>